czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?
 
Strony: [1]   Do dołu
 
Autor Wątek: Tvrdý tvaroh  (Przeczytany 53743 razy)
Jana1891



Karma: 2
Wiadomości: 60



« : Sierpień 02, 2010, 08:46:53 am »

Hi, u nás nastala sezóna ovocných knedlíkü. Máme je rádi s máslem, cukrem a nastrouhaným tvarohem.  Tvrdý tvaroh jsem zatím nikde nesehnala. Prodává se to tu vübec? Ptala jsem  se jedne Némky a ta top nezná, poradila mi sice neco, ale bylo to neco jako Kotyč  Zawstydzony . Co pouzíváte Vy?
Zapisane
kleena



Karma: 81
Wiadomości: 1795



« Odpowiedz #1 : Sierpień 02, 2010, 09:20:12 am »

Je to sice tip zcela naslepo, ale napriklad v Humboldtstraße je rusky obchod ("Russischer Standard"), ktery pry ma spoustu "zvracenosti" naseho typu. Ruzne po Mnichove je jich vic - jeden na rohu jedne kolme ulice y Passauerstr (aspon pred lety tam byl). Rusove/Rusini/Ukrajinci budou vedet, pokud nejake znas.
Jinak bych sazel na dovoz z CR...

Kdyby ses niceho nedopatrala, dej vedet, zkusim se zeptat nasi zname Rusinky.
Zapisane

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Michelle



Karma: 35
Wiadomości: 173



« Odpowiedz #2 : Sierpień 02, 2010, 12:20:03 pm »

Ahoj Jano,
tvaroh na strouhani uz jsem se tu taky pokusela sehnat. Zatim beznadejne. Ale ten napad s ruskym obchodem by mohl vyjit. Jinak se pry da tvrdy tvaroh udelat i doma:
"Magerquark in eine Serviette oder Geschirrtuch
geben, ausdrücken, fest zubinden und in kochendem
Wasser 20 bis 25 Minuten leicht kochen lassen.
Herausnehmen, abtropfen, fest ausdrücken, aus
der Serviette nehmen, zu einer Kugel formen und
auf einem Teller 1 bis 2 Tage trocknen, reiben -
und der Reibkäse ist fertig."
Misa
Zapisane

Misa
skifa182



Karma: 0
Wiadomości: 3


« Odpowiedz #3 : Sierpień 02, 2010, 01:51:59 pm »

 Ahoj, ja na ovocne knedliky pouzivam zasadne strouhany pernik ( samozrejme ne plneny!!!)...s mouckovym cukrem a maslem...zkus nekdy je to moc dobry..delala to tak moje nemecka Oma  Uśmiech
Zapisane
Jana1891



Karma: 2
Wiadomości: 60



« Odpowiedz #4 : Sierpień 02, 2010, 02:42:12 pm »

Ahoj, dekuju za tipy. Dovoz z Ceska neni moc dobry napad vzhledem k trvandlivosti tvarohu, rusky obchod vyzkusam a zkusim i tu vyrobu, jsem zvedava jak to dopadne. Se strohaným pernikem je take obcas delam, vic mi chutnaji lokse s pernikem.Ty su take dobre. Diky za rady. Jana
Zapisane
kleena



Karma: 81
Wiadomości: 1795



« Odpowiedz #5 : Sierpień 02, 2010, 04:05:00 pm »

Dovoz z Ceska neni moc dobry napad vzhledem k trvandlivosti tvarohu
To bych nevidel tak cerne - zalezi na tom, jak jezdis. Pokud autem, koupis tvaroh v hypersupermarketu u Plzne, pak jsi v Mnichove nejpozdeji za 3 hodinky ... to ten tvaroh vydrzi. A nebudes ho snad chtit skladovat dalsich 14 dni. Jeslikoz tvaroh uz stejne je ze zkysleho mleka, bude podle mne sam o sobe do jiste miry konzervovan a nemelo by mu to nijak zlast skodit...skalni hygienici pro jednou primhouri ocko Uśmiech
Vozime az z Brna prilezitostne citlivejsi veci a jeste zijeme. Muzes se take pripravit a vzit si chladici tasku...nebo autochladnicku...
No nejjednodussi urcite je koupit ho tady Uśmiech

Ted mne jeste napada, nevim, jak to maji s tvarohem Polaci, ale v podzemi na Stachusu byval pred tamni perestrojkou polsky kseft, ktery mel leccos (vcetne polskeho prazdroje  Niezdecydowany ). Tipuji, ze i ten se pred prestavbou nekam presunul a sel by najit. Jmenoval se podle mne Zywiec.

Hodne stesti a dobrou chut. Budeme to muset zkusit taky...mlask.

Nedalo mi to a zkusil jsem Google "zywiec geschäft münchen": http://www.zywiec-muenchen.de/index.html - tvaroh primo i inzeruji jako priklad sortimentu, ted jeste v jake forme. Asi temer urcite jim pujde zavolat. Adresy jsou nalevo v navigaci, telefon jsem nehledal, ale predpokladam, ze tam je taky.
« Ostatnia zmiana: Sierpień 02, 2010, 04:13:33 pm wysłane przez kleena » Zapisane

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Strony: [1]   Do góry
 
 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |


Stránka byla vygenerována za 0.00647 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů