czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?
 
Strony: [1]   Do dołu
 
Autor Wątek: asi trochu hloupy dotaz na nakupovani mouky  (Przeczytany 113915 razy)
nanuka



Karma: 0
Wiadomości: 25


« : Grudzień 07, 2006, 02:08:38 pm »

 Co?
takze u nas hladka, polohruba, hruba a  tady cisla , napr 405, o kterych nevim, co si mam myslet. Vite nekdo, co se tem nasim hladkym, polohrubym a hrubym tady rovna?
diky nanuka
Zapisane
David
Zakladatel

*

Karma: 45
Wiadomości: 2556


:)


WWW
Re:
« Odpowiedz #1 : Grudzień 07, 2006, 02:57:59 pm »

http://de.wikipedia.org/wiki/Mehl

Ta 405ka se mi zdá ale i tak stejne trosku hrubij1í ne3 ta na1e hladká mouka
Zapisane
kleena



Karma: 81
Wiadomości: 1795



« Odpowiedz #2 : Grudzień 08, 2006, 05:44:07 pm »

Co?
takze u nas hladka, polohruba, hruba a  tady cisla , napr 405, o kterych nevim, co si mam myslet. Vite nekdo, co se tem nasim hladkym, polohrubym a hrubym tady rovna?
diky nanuka
To je jednoduché. Mouka, tedy "Mehl" je prosti hladká mouka. Polohrubou ei hrubou nevedou, aspoo ne v bi3ných obchodech. Pro hrub1í je nutné najít nijakou z krupic "Griess". Pokud poi Tvém vaoení na hrubosti mouky velmi zále3í (vaoí1 nico sofistikovanij1ího ne3 jí1ku a palaeinky), mo3ná skoneí1 podobni jako moje poítelkyni - toti3 u nákupu mouky v ER :-)
Zapisane

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
kleo.p



Karma: 0
Wiadomości: 28


« Odpowiedz #3 : Grudzień 08, 2006, 07:12:06 pm »

Ahojiky.
mouky jako v Cr tady nenajdes,taky jsem je zkousela a upeces z nemeckych uplne neco jinyho nez z ceskych,jestli chces pect neco z ceskych receptu je lepsi si dovezt z CR mouky,taky to tak delam.Nic jineho poradit nemuzu  Mrugnięcie tak preji at vyjde peceni pa Zuzka
Zapisane
Macouch



Karma: 21
Wiadomości: 310



« Odpowiedz #4 : Grudzień 08, 2006, 09:05:20 pm »

Jestli trpis akutnim nedostatkem polohrube, muzu Ti i nejakou prenechat. Mam ted zasoby a kvuli stehovani mi na peceni nezbyva cas. Jinak hruba mouka se da koupit u Tengelmanna, presny nazev ted nevim, ale zjistim. Vim ze jsem ji kupovala jednou, a nad tou cenou se mi protocily panenky....

A jak tak koukam, tak muj pritel jeste nezjistil, ze i ty palacinky mu delavam z polohrube... :-))))))
« Ostatnia zmiana: Grudzień 08, 2006, 09:12:47 pm wysłane przez Macouch » Zapisane
jesennavila



Karma: 5
Wiadomości: 433



« Odpowiedz #5 : Wrzesień 01, 2014, 01:23:47 pm »

Tiež som toto už riešila.
Ak to niekto už vyriešil, tak by som bola rada, keby to sem napísal.
Zapisane
Hair



Karma: -158
Wiadomości: 741



« Odpowiedz #6 : Wrzesień 01, 2014, 03:33:15 pm »

Tak treba tady:

http://www.pekarny.unas.cz/typy_mouky1.html

http://de.wikipedia.org/wiki/Mehl

http://www.vimcojim.cz/cs/spotrebitel/poradna/spravny-nakup/Jakou-mouku-kupovat__s612x7603.html

Zapisane
jesennavila



Karma: 5
Wiadomości: 433



« Odpowiedz #7 : Wrzesień 04, 2014, 09:35:26 pm »

podľa nasledujúceho receptu je múka type 1050 buď polohrubá alebo hrubá, recept treba pozerat v 1:25 min:

http://www.zdf.de/volle-kanne/veganer-apfelkuchen-rezept-von-nicole-just-34768444.html
Zapisane
joker



Karma: -8
Wiadomości: 122



« Odpowiedz #8 : Wrzesień 10, 2014, 10:04:25 pm »

Nie hlupy,velmi mudry dotaz.Tiez neviem,ako to je oznacene.Nemci poznaju muku len na chleba a brecle Duży uśmiech
P.S. davide nepochopil som tvoj dotaz Szok
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 10, 2014, 10:08:30 pm wysłane przez joker » Zapisane
zdrasa



Karma: 0
Wiadomości: 3



« Odpowiedz #9 : Październik 02, 2014, 01:10:32 pm »

)taky se v te mouce tady nevyznam :Dproto radsi pict nebudu a nebo pak si fakt dovezt:)
Zapisane
kleena



Karma: 81
Wiadomości: 1795



« Odpowiedz #10 : Październik 02, 2014, 07:58:59 pm »

)taky se v te mouce tady nevyznam :Dproto radsi pict nebudu a nebo pak si fakt dovezt:)
To si to koukám pěkně zjednodušuješ Uśmiech
jakákoliv mouka - hladká
wiener Griessler - polohrubá

A jelikož je po výmluvách - co máš teď na programu?  Duży uśmiech

Nebo se ozvi, my tu asi ještě nějaké polohrubé budeme mít a za týden do ČR stejně jedeme Uśmiech
Zapisane

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
jesieenka
Gość
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 03, 2015, 02:37:45 pm »

Ja som to už úplne vzdala: ak pečiem podľa slovenského receptu, hodím tam takú múku, ako práve mám.
A je po probléme. Chichot
Zapisane
Strony: [1]   Do góry
 
 
Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |


Stránka byla vygenerována za 0.00879 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů