czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?

Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21   Do dołu

Autor Wątek: Podmínky pro získání německého občanství.  (Przeczytany 2445504 razy)
lubika

« Odpowiedz #225 : Luty 18, 2014, 05:39:57 pm »

Do mnichova som neprisla s holou ritou, ako Diddi.preto sa nepotrebujem vydavat, aby som nieco ziskala.mam priatela für Freizeit, a to mi staci. Mozem sa vela od neho ucit, je vasnivy lyziar a cestovatel, bavi ma drzat s nim krok.  Pytam, sa v com je Diddi rozhladena?Co?? Skor zahladena do seba.

A v novej olympijskej discipline,,lezenie do zadku```ziskal milda(fakt divny nick pre muza) gold a jirik striebro. Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Diddi
Gość
« Odpowiedz #226 : Luty 18, 2014, 06:44:34 pm »

Do mnichova som neprisla s holou ritou, ako Diddi.preto sa nepotrebujem vydavat, aby som nieco ziskala.mam priatela für Freizeit, a to mi staci. Mozem sa vela od neho ucit, je vasnivy lyziar a cestovatel, bavi ma drzat s nim krok.  Pytam, sa v com je Diddi rozhladena?Co?? Skor zahladena do seba.

A v novej olympijskej discipline,,lezenie do zadku```ziskal milda(fakt divny nick pre muza) gold a jirik striebro. Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Chudoba cti netrati, draha Lubiko. Aneb z chudaka se vzdycky muze stat bohac, ale blka zustane blbkou navzdy. A je jedno, zda zije na vychodnim Slovensku nebo v Mnichove.
jirike
Gość
« Odpowiedz #227 : Luty 18, 2014, 07:01:14 pm »

Duży uśmiech Chichot Chichot

A k tem lyzim muzes okouknout i chovani...
Kdyby si pochytila cokoli, bude to jen dobre  Mrugnięcie
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2014, 07:20:18 pm wysłane przez jirike » Zapisane
Diddi
Gość
« Odpowiedz #228 : Luty 18, 2014, 07:33:23 pm »

Duży uśmiech Chichot Chichot

A k tem lyzim muzes okouknout i chovani...
Kdyby si pochytila cokoli, bude to jen dobre  Mrugnięcie

Jirko , ja Ti nevim, jeho manyry jsou taky zvlastni. Vmontuje se do debaty, neumi slovo cesky nebo slovensky, ale snazi se nas tu usmernovat, aniz by vedel o cem je rec. Celou dobu  mele uplne mimo tema. Pozdravit nebo podepsat  se taky neumi. Tak oni se k sobe, myslim, docela hodi.
jirike
Gość
« Odpowiedz #229 : Luty 18, 2014, 07:47:54 pm »

Kdo vi jak to bylo  Mrugnięcie Chichot
A kdo byl kdo...
Mozna uz od ni chyta to rejpani  Chichot
Az ty dve mentality nakonec splynou...
Hlavne ze jsme vsichni zdravy a stastny.....  Uśmiech
A za chvilku i Slovaci pojedou z olympiady domu  Chichot
Chtel sem napsat z Ruska ale to by si to mohl zas nekdo vylozit jinak....  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
Diddi
Gość
« Odpowiedz #230 : Luty 18, 2014, 08:11:25 pm »

Kdo vi jak to bylo  Mrugnięcie Chichot
A kdo byl kdo...
Mozna uz od ni chyta to rejpani  Chichot
Az ty dve mentality nakonec splynou...
Hlavne ze jsme vsichni zdravy a stastny.....  Uśmiech
A za chvilku i Slovaci pojedou z olympiady domu  Chichot
Chtel sem napsat z Ruska ale to by si to mohl zas nekdo vylozit jinak....  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Jirko, kaslem na ni, co rikas? Blbost je vecna, tak skoda energie.
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2014, 08:31:46 pm wysłane przez Diddi » Zapisane
lubika

« Odpowiedz #231 : Luty 22, 2014, 10:10:05 pm »

No co vy dva poupatka?Co?Co??vidim, ze som vam chybala!!!!

len nechapem Jirik, ako mozes existovat, v Nemecku bez znalosti nemciny, predpokladam

ze Diddina Ti dohadzuje zakazky.. Język Język Język Język Język Język Język Język Język

Mala som tazky tyzden,  Z politowaniem Z politowaniem Z politowaniem Z politowaniem Z politowaniem dneska len tak jemne  zarejpavam  Niezdecydowany

MilanAmsterdam
Gość
« Odpowiedz #232 : Maj 16, 2014, 09:40:54 pm »

v nemecku je podmynka mluvit  nemecky,nikdo se stebou  nebude bavyt anglicky,urady vubec nee
podmynkou na nemeckyho obcanstvy  bylo v roce 1984  kdyz ja jsem onej zadal l.Bydleni v Nemecku  7 let, Radnice musal psat posudek,Zamestnavatel psal taky posudek. ja musel na radnici ukaza najemni smlouvu.Ja jsem zaplatil okolo 400,-DM jelikoz jsem  bydlel v Zapadnim Berline nemusel jsem prokazovat ze jsem se ceskyho obcanstvy vzdaval.Co vym
z Mnichova tak tam cesi musely pridenst potvrzeni ze se vzdaly obcanstvy.Oni se ho vzdaly mely potvrzeni a za tydem oto  cesky obcanstvy zazadaly to slo hlavne kdyz zaplatily ceskymu statu valuty.Jak to je ted nemohu rici ale co vym  co jsem slysel ono seto stizilo
hary01

« Odpowiedz #233 : Maj 16, 2014, 10:13:53 pm »

Milan naco by bolo nemecke obcianstvo dnes ludom,ked Slovensko a Cesko je v Eu a prac.trhy vsade v europe mame otvorene...veci plat nedostanes...nozsie dane nebudes mat...nemecky pas je mozno dobry pre rusov ci ludi z krajin ktore niesu v eu a vsade kde idu musia si vybavit visum atd....nam to neprinesie nic.
jahoda2010

« Odpowiedz #234 : Maj 17, 2014, 09:54:54 am »

jirike pisal, ze je remeselnik a dobri remeselnici su v nemecku ziadani (takze nepozaduju nejaku perfeknut nemcinu asi)
MilanAmsterdam
Gość
« Odpowiedz #235 : Maj 17, 2014, 06:56:45 pm »

presne tak ty to obcanstvy nepotrebujes drive to bylo nutny vsude jsi potreboval s ceskym pasem visum dnes je to uplne jinak
hary01

« Odpowiedz #236 : Maj 17, 2014, 08:05:42 pm »

Milan ani vtedy to emigranti nepotrebovali...ako emigranti co mali azyl mohli v nemecku oficialne zit a pracovat...a kolkoze krat sli do cudziny a ziadali o visum?Raz do roka?To je dovod nato aby si zobrali cudzi pas...iste nieje...
« Ostatnia zmiana: Maj 17, 2014, 08:37:59 pm wysłane przez hary01 » Zapisane
MilanAmsterdam
Gość
« Odpowiedz #237 : Maj 17, 2014, 08:47:39 pm »

samozrejme ale musel jsi jit na Pracovni urad pozadat o povoleni,nevym kolikrat jsem tam byla myslim 3x apotom me daly bez omezini pracovni povoleni
vym ze  vzdy to bylo na jeden rok

hary01

« Odpowiedz #238 : Maj 17, 2014, 08:50:22 pm »

a preco by nedostal prac.povolenie a povolenie od nemecka ked dostal politicky azyl?
MilanAmsterdam
Gość
« Odpowiedz #239 : Maj 17, 2014, 09:27:47 pm »

pracovni povoleni jsi dostal ale musel jsi o nej porad zadat 1 rok potom 2 roky potom 5 let potom unbefristet tak nejak to bylo ale presne uz to nevym sorry
Strony: 1 ... 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21   Do góry

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |

Stránka byla vygenerována za 0.00482 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů