czskpldeen
Witaj
Użytkownik: Hasło:
Zapamiętaj:
Rejestracja! | Hasło?

Strony: [1]   Do dołu

Autor Wątek: Hledam kamarady(Angers a okoli)  (Przeczytany 31584 razy)
HaniceOpice

« : Luty 06, 2011, 01:37:30 pm »

Halo zdravim,hledam kamarady v okoli Angers.....chybi mi pokec v materstine a vubec nejaci kamaradi,jini nez francouzsti,kterym stale moc nerozumim.......najde se spriznena duse?Ozvete se......Hana
Janka-cz

« Odpowiedz #1 : Maj 08, 2011, 11:39:06 am »

Ahoj,

ja bydlim v Nantes, to tak daleko od sebe nejsme. Pracujes? Studujes? Slo by se nekdy porkat o vikendu?

Jana
HaniceOpice

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 17, 2011, 08:12:10 pm »

No ahoj,ja sem chodim malo,spis na FB....no bydlim pobliz Angers,s manzelem(on je francouz)a pracuju na jedne takove usedlosti,manzel se stara o pozemek a zahradu a ja pomaham v domacnosti....takze asi tak,jsme tu od zari,no urcite by slo neco naplanovat,mame dost mista a je tu hezky,tak kdyby se ti chtelo mohla by jsi nas navstivit...do Angers jezdi vlak z Nantes v pohode...jsi i na FB?ja jo Hana Botkova-Rousseau...tam me najdes...budu rada,kdyz se ozves....zatim pa a hezky den...H
HANI 49

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 21, 2011, 01:13:36 pm »

Ahoj Hanice Opice  Uśmiech,

jsem moc rada, ze se tady KONECNE objevuje nejaka "ceska" duse, ktera bydli nedaleko od nas!!!!!!!

My bydlime asi 50 km od Angers (kousek od Doue la Fontaine)! Manzel je taky Francouz, mame dve male deti (syn 4,5 roku a dcera 2,5 mesice). Jsem ted na rodicovske dovolene, jinak pracuju...

Do Angers jezdime dvakrat tydne od zari do kvetna (ve stredu rano a v sobotu pred polednem) na treninky hokeje naseho syna... Takze bychom se urcite mohly sejit!!! ;-)

Zkusim si te najit na Facebooku...

Tesim se!

Hana

Strony: [1]   Do góry

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!

Regulamin | Kontakt | © Autostop.pl 2009-2024

Zahnarzt München |

Stránka byla vygenerována za 0.01264 sek. Na databázi bylo odesláno 11 dotazů